به گزارش عماریون، سید باقر موسوی فخر روز چهارشنبه در نشست شورای اسلامی شهر دزفول در سالن نشستهای این شورا افزود: شهرداری دزفول با داشتن املاک متعدد مانند سرمایه داری است که در فقر زندگی میکند. علیرضا زمانی راد رئیس کمیسیون املاک و حقوقی شورای شهر دزفول نیز در این باره گفت: با توجه به […]
به گزارش عماریون، سید باقر موسوی فخر روز چهارشنبه در نشست شورای اسلامی شهر دزفول در سالن نشستهای این شورا افزود: شهرداری دزفول با داشتن املاک متعدد مانند سرمایه داری است که در فقر زندگی میکند.
علیرضا زمانی راد رئیس کمیسیون املاک و حقوقی شورای شهر دزفول نیز در این باره گفت: با توجه به مطالعات چند سال بودجه شهرداری متوجه شدیم اگر روال بدین شکل پیش برود طرحهای عمرانی همچنان متوقف میمانند.
وی افزود: در نظر گرفتن سهم طرحهای عمرانی از فروش املاک به عنوان یک راهکار برای خارج شدن شهرداری از این شرایط است لذا هر قطعه از زمینهای تعیین شده شهرداری برای فروش توسط سه کارشناس قیمت گذاری شد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر دزفول با تاکید بر لزوم استفاده بودجه فروش ملک برای اجرای طرحهای عمرانی و جلوگیری از مصرف شدن این بودجه در هزینههای جاری شهرداری اظهارکرد: این طرحها باید در شورای اسلامی شهر دزفول تصویب شوند.
وی ادامه داد: ۲۰۰ طرح ریز و درشت برای اجرا از محل فروش املاک در نظر گرفته شده که اعتبار اجرای آنها چند برابر سه هزار میلیارد ریال ارزش زمینهای مدنظر است.
علیرضا مجدی نسب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این باره گفت: باید با تاسیس یک شرکت و واگذاری زمینها به آن از هزینه کرد اعتبار به دست آمده از محل فروش املاک در سایر مصارف شهرداری هزینه نشود.
محمدحسن پرآور نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر دزفول نیز با تاکید بر لزوم بررسی مستندات قانونی برای فروش املاک شهرداری اظهارکرد: باید بررسی شود که در بودجه سال چه میزان اعتبار در این خصوص تعیین شده است ضمن اینکه باید مشخص شود کدام زمین برای اجرای کدام طرح به فروش برود.
وی افزود: اینکه تمام املاک مدنظر را یکجا به فروش برسانیم و در اختیار شهرداری قرار دهیم رویه درستی نیست.
غلامعلی رسالتیفر رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر دزفول نیز با اعلام مخالفت خود با تعیین یک زمین برای اجرای یک طرح عمرانی بر لزوم دسته بندی طرحهای خرد و کلان و زمینهای در نظر گرفته برای فروش تاکید کرد.
وی افزود: حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح خرد و کلان در شهرداری داریم که حدود هفت هزار میلیارد ریال اعتبار از محل فروش املاک برای اجرای این طرحها در نظر گرفته شده است ضمن اینکه ارزش کل زمینهای در نظر گرفته شده برای فروش در مرحله نخست نیز برای تامین اعتبار در نظر گرفته شده کافی نیست.
رسالتیفر با بیان اینکه شهرداری در اجرای طرحهای خرد خود نیز مانده است، افزود: با فروش هر قطعه زمین میتوان چند طرح خرد را اجرایی کرد و موجب رضایتمندی مردم شد.
مجتمع عقیق به زودی بهره برداری میشود
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول در ادامه با اشاره به پایان سهمیه قیر شهرداری دزفول گفت: نشستی با معاون عمرانی استاندار خوزستان برگزار و درخواست سهمیه قیر ۱۴۰۲ را دادیم که قول دادند ظرف مدت یک هفته این سهمیه تخصیص یابد.
موسوی فخر برگزاری نشست با مدیران بانک ملل در فرمانداری دزفول درخصوص مجتمع عقیق را یادآور شد و افزود: به نتایج خوبی در خصوص این مجتمع رسیدیم و مقرر شده به زودی آیین بهره برداری از این مجتمع برگزار شود.
وی ادامه داد: موسسه ملل همچنین برای همکاری در اجرای سایر طرحهای شهرداری قول مساعد داده است.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول همچنین با اشاره به انتقاد شهروندان نسبت به واگذاری پارک جنب مسجد الله اکبر بیان کرد: مسکن و شهرسازی در گذشته طی صورتجلسهای زمین را به شهرداری واگذار کرده که شهرداری اقدام به احداث یک پارک در این نقطه کرده است.
وی افزود: متاسفانه مسکن و شهرسازی این زمین را در ازای طلب یک نفر واگذار کرده حال آنکه کاربری زمین فضای سبز است.
پرآور نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر دزفول نیز در این باره گفت: شهرداری بعد از تحویل این زمین هزینه زیادی برای احداث پارک متحمل شده و اگر مسکن و شهرسازی به هر دلیل در واگذاری این زمین به شهرداری اشتباه کرده است باید هزینهها را جبران و به جای آن زمین به شهرداری بدهد.
باید نظارت بیشتری روی هزینههای شهرداری دزفول شود
پرآور نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر دزفول با انتقاد از کنترل نشدن هزینهها و نظارت بر بودجه شهرداری گفت: همواره میگوییم پول برای اجرای طرحهای عمرانی نداریم ولی شهرداری در موضوعات مختلف شهرستان هزینه میکند.
وی با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی خوب در شهرهای اقماری دزفول افزود: شهرداری دزفول با اعتبار هزینه شده برای برنامههای مختلف میتوانست چندین طرح در سطح شهر اجرا کند.
پرآور با تاکید بر لزوم نظارت شورای شهر بر شهرداری برای اجرای طرحها و برنامهها اظهارکرد: باید یک شرکت تاسیس و طرحها توسط آن تعریف و به صورت اصولی اجرا شوند.
بررسی مشکلات آرامستان شهیدآباد دزفول
رسالتیفر رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر نیز با ارائه توضیحاتی درخصوص وضعیت آرامستان شهید آباد گفت: شهروندان درخصوص جاده دسترسی پشت آرامستان با توجه به ایجاد دیوار پیش ساخته اعتراض دارند.
وی با بیان اینکه این دیوارها برای حفظ امنیت ایجاد شدهاند، افزود: اگرچه در چند نقطه این دیوار پیش ساخته، ورودی به آرامستان ایجاد شده ولی تعداد آنها کم است.
رسالتیفر اظهارکرد: این دیوار برای رفع مشکل شهروندان یا باید حذف و یا جابه جا شود.
مجدی نسب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در این باره گفت: این دیوار در راستای پدافند غیرعامل ایجاد شده است و میتوان با ایجاد چند ورودی دیگر مشکل آن را برطرف کرد.
موسوی فخر رئیس شورای شهر دزفول نیز با اشاره به گلایه شهروندان از آیینهای تشییع در شهید آباد اظهارکرد: صدای بلندگوها در صبح جمعه باعث نارضایتی شهروندان ساکن در این منطقه شده است.
رای موافق اعضای شورا به لایحه دوفوریتی خرید یک دستگاه ۶ تنی اطفای حریق
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با اشاره به لایحه دوفوریتی آتش نشانی برای صدور مجوز خرید یک دستگاه کامیونت ۶ تنی هیوندا گفت: این لایحه درخصوص خرید این خودروی اطفای حریق از طریق ترک تشریفات مناقصه است.
موسوی فخر با بیان اینکه طبق لایحه این خودرو باید با ۵۵ میلیارد ریال اعتبار از محل عوارض آلایندگی تامین شود، افزود: تلاش آتش نشانی این است که در صورت رای آوردن لایحه، خودروی اطفای حریق را تا پیش از دهه فجر خریداری و در این مناسبت بهره برداری کند.
روح اله بهشتیفرد مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری دزفول در این باره گفت: با توجه به اینکه تلاش ما بهره برداری از این خودروی اطفای حریق در دهه فجر و استفاده در ایام تعطیلات نوروز است لذا لایحه به صورت دوفوریتی و ترک تشریفات تنظیم شده است.
وی با بیان اینکه حداقل یک سال برای تجهیز خودروهای اطفای حریق در شرایط عادی زمان نیاز است، افزود: هیچ شرکتی به غیر از شرکت مدنظر، خودروی آماده نداشت که درصورت رای آوردن لایحه تا پیش از دهه فجر امسال خودرو را تحویل میدهد.
اعضای شورای اسلامی شهر دزفول با اکثریت آرا به لایحه دوفوریتی خرید یک دستگاه کامیونت ۶ تنی اطفای حریق برای سازمان آتش نشانی شهرداری را موافق دادند.
لایحه دیگر آتش نشانی مبنی بر مجوز خرید خودروهای سبک، ترابری و باری آتش نشانی با ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار از طریق مناقصه عمومی به کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رفت تا در مهلت یک هفته بررسی قانونی بیشتری روی آن صورت گیرد و دوباره به صحن شورا بیاید.
مجدی نسب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در این رابطه گفت: طبق قانون خرید خودروهای سواری ممنوع است لذا بهتر است بررسی بیشتری روی این لایحه صورت گیرد.
عادل دوایی فر نائب رئیس کمیسیون عمران شورای شهر دزفول نیز درخصوص این لایحه اظهارکرد: باید تناسبی بین تجهیزات و خودروهای سازمانهای مختلف شهرداری ایجاد شود چراکه سازمان عمران شهرداری در حال حاضر با مشکل دستگاه مواجه است.
منبع ایرنا
نظرات